ma 16 juli 2018

Muziek

Succesformule van Groot Nieuws Radio ook dit jaar!

Groot Nieuws Radio organiseerde vorig jaar ter ere van het tienjarig jubileum een  geweldige avond vol Nederlandse gospel artiesten. Deze volledig uitverkochte eerste editie vroeg natuurlijk om een vervolg. Vandaag werd bekend gemaakt dat deze er ook gaat komen en wel op zaterdag 24 november. Ook dit jaar zullen weer vele artiesten, waaronder Reyer en The Bowery act de présence geven tijdens een feestelijke avond op het podium van De Basiliek in Veenendaal. 

“Het format is ongewijzigd. Toonaangevende artiesten, die herkenbare liedjes ten gehore brengen maar dan soms net in een ander jasje. De artiesten zingen niet alleen hun eigen repertoire, maar slaan vocaal ook de handen ineen en laten ze liedjes van elkaar hun eigen muzikale helden horen. Ook zal er weer volop interactie zijn met het publiek en kan er weer naar hartenlust worden meegezongen”, aldus bandleider Daniel van der Molen. 

“De naam ‘Feest van Geloof’ is geen toeval, het beloofd daadwerkelijk een meer dan feestelijke avond te worden”, aldus Wilfred Hardeman van Groot Nieuws Radio. “Wij zijn er trots op dat wij, samen met onze partners: De Basiliek, TCC, Wiko en Events4Christ, met dit muziekfeest mogen laten zien wat geloof doet in het leven van mensen. De artiesten op de avond zullen de bezoeker meenemen in hun persoonlijke geloofsleven en zo met elkaar het geloof vieren.”

De eerste editie (met artiesten als Lucas Kramer, Reyer, Elise Mannah, Janine Beens, Reni & Elisa Krijgsman en Wim Bevelander) was snel uitverkocht. Ook door de line-up van de tweede editie is het raadzaam om uw kaarten snel te bestellen. Kaarten voor dit unieke evenement zijn vanaf nu te koop via www.events4christ.nl

“Het belooft weer een bijzonder muzikaal programma te gaan worden. Luister dan ook de komende weken naar Groot Nieuws Radio want daar zullen we de verdere verschillende deelnemende artiesten bekend gaan maken!” aldus een trotse Wilfred.