zo 23 april 2017

Muziek

Oleta Adams Kerst-special 2017

In december komt absolute wereldster Oleta Adams terug naar Nederland. En de Basiliek is trots te melden dat ze ook Veenendaal aan zal doen!! En wel op 14 december op het hoofdpodium in de Basiliek!

Het wordt een warm muziekprogramma speciaal voor de donkere dagen voor Kerst. Een periode die ook voor haar heel bijzonder is. Dat bleek al op haar album ‘Christmas Time With Oleta’ dat zij in 2006  uitbracht.

Sinds het doorslaande succes van haar platina debuutalbum ‘Circle of One’ in 1990, met de hartstochtelijke hit “Get Here”, heeft Oleta Adams steeds meer fans over de hele wereld geïnspireerd met haar nummers die teruggaan naar haar wortels in de gospel. Maar net zo makkelijk maakt ze de overstap naar soul, R&B, urban en popmuziek. Haar succes werd gevoed door wereldwijde tours met Tears for Fears, Phil Collins, Michael Bolton en Luther Vandross en bestendigd met vier Grammy Award nominaties en meer dan twee en half miljoen verkochte albums. Eerder dit jaar verscheen haar nieuwe, negende album ‘Third Set’.

​Bestel nu vast uw tickets en verzeker uzelf van een plaatsje op deze geweldige avond!