vr 11 mei 2018

Muziek

Nieuwe videoclip van Reyer is uit!

In een afgeladen Basiliek zaal nam worship-artiest Reyer afgelopen februari zijn nieuwe live album 'Hoop in mij' op! Jong en oud kwam vanuit het hele land om de gloednieuwe liedjes op te nemen. Een 7 koppige band, 3 zangers en zelfs een cellist- vastgelegd door een professioneel camara team. 

Op ‘Hoop in Mij’ komt veel samen voor Reyer. Het album kreeg een succesvolle crowdfunding. Ditmaal werd gekozen voor Nederlandstalige aanbiddingsliederen. “Ik merkte dat er nog steeds grote behoefte
is aan Nederlandstalige aanbidding” aldus Reyer. “Deze liederen werden geschreven vanuit een kwetsbaarheid die denk ik veel mensen herkennen. We hebben vaak angst en worstelen met onze tekortkomingen naar God toe; zeker in aanbidding. Maar wie God voor ons is, is een zekerheid die ons vertrouwen en hoop mag geven. Het maakt ons echt vrij om Hem vol overgave te aanbidden. De liederen van ‘Hoop in Mij’, zoals ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’ en ‘Waardig is Uw Naam’ werden voor mij zo’n houvast die ik graag doorgeef. Echte hoop.”

Al met al was het een gedenkwaardige avond, wat wat ons betreft met succes is vastgelegd in de grote zaal. Bekijk de indrukwekkende live video van de titeltrack van het project: 'Hoop in mij'!