wo 20 januari 2016

Lokaal

Jesus Christ Superstar

Jesus Christ Superstar in Concert

De Basiliek en Theater De Lampegiet  presenteren op maandag 28 maart, Tweede Paasdag, een exclusief en eenmalig concert van de bekende musical Jesus Christ Superstar in de Basiliek. Met in de hoofdrollen René van Kooten, Lone van Roosendaal en Remko Harms.

Jesus Christ Superstar in concert vindt plaats in De Basiliek om 15.30 en 19.30 uur.

De topcast wordt verder aangevuld met Het Nederlands Musical Orkest en het koor van De Musical Company. Een volledige bezetting dus voor een spectaculaire vertolking van dit prachtige paasverhaal

Verhaal Jesus Christ Superstar

De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”. Niemand minder dan Rene van Kooten, zal de rol van Jezus op zich nemen. In dit concert zien we verder Lone van Roosendaal in de rol van Maria en Remko Harms als Judas.

Dit Engelstalige concert is alleen te zien in Veenendaal en is een co-productie van Theater De Lampegiet en De Basiliek.

Kaarten zijn te koop voor € 25,- en voor € 15,- voor kinderen tot 15 jaar.

 

Jesus Christ Superstar in Concert – o.a. René van Kooten, Lone van Roosendaal, Remko Harms – maandag 28 maart, 15.30 en 19.30 uur - € 25,- / kinderen tot 15 jaar € 15,-

Jesus Christ Superstar in Concert is een co-productie van Theater De Lampegiet en De Basiliek in Veenendaal.