ma 2 november 2015

Lokaal

Druk afwisselend weekend in de Basiliek

De Grote Zaal van De Basiliek kijkt terug op een weekend met grote contrasten. Daar houden wij van :)

Vrijdagavond stonden er 150 mensen op ons podium voor een groot concert van het orkest van de militaire Johan Willem Friso Kapel met koor. Dit ter ere van 70 jaar vrijheid in ons land. Vol huis met ruim 1400 bezoekers en een opening door de burgemeester. 's Middags had het orkest overigens al een vrijheids-matinee gespeeld voor de groepen 7 en 8 van de Veenendaalse basisscholen  in dezelfde zaal. Ook een feestje!

Gasten en orkest waren rond 12 uur 's nachts vertrokken en toen begon het grote ombouwen (o.a. alle stoelen en het grote orkestpodium eruit), want zaterdag vanaf 8 uur 's morgens mochten we een heuse hondenkeuring ontvangen van de Drentsche Patrijshonden Club DPHCN. Ook dat was een mooi succes (deze club was er voor de 2e keer en was begin dit jaar, net na onze opening de eerste klant ooit die een ruimte boekte)

Zaterdagavond mocht de zaal weer in originele opstelling worden teruggezet, want kerkgenootschap Mozaiek0318 was zondagochtend alweer te gast voor een drukbezochte ochtenddienst.

Zomaar 3 afwisselende dagen achter elkaar met allerlei uitersten. En zo gaat het de komende maanden gelukkig door, bijna elke dag wel wat en zeer afwisselend. We genieten ervan en hopen ook u binnenkort eens te ontmoeten in de Basiliek. Geen idee is ons te gek! Wilt u iets organiseren voor een groep tussen 2 en 1420 personen, neem dan gerust contact met ons op! We denken graag mee!