do 31 mei 2018

Muziek

Concert Kari Jobe groot succes

In een afgeladen Basiliek was zondag de Amerikaanse worshipartiest Kari Jobe te gast. De EO organiseerde een worshipavond met één van Amerika’s bekendste worshipartiesten van dit moment. In het voorprogramma stond Kari’s echtgenoot Cody Carnes. Ruim 1.500 EO-leden beleefden een prachtige avond door de aanbiddingsmuziek van deze twee worshipleiders. Bekende nummers van Kari Jobe als ‘Forever’ en ‘I’m not alone’ werden deze avond afgewisseld met andere bekende worshipliederen. 

Kari Jobe is één van de meest invloedrijke worshipleaders van dit moment. Haar eerste album bracht de Amerikaanse singer/songwriter uit in 2007: Bethlehem. Sindsdien heeft ze nog vier albums uitgebracht, is ze één keer genomineerd voor een Grammy Award en vier keer voor een Dove Award waar ze er drie van heeft verzilverd. Naast zangeres is Kari Jobe worship pastor bij de Gateway Church in Southlake, Texas (VS).

Voorafgaand aan het concert organiseerde het vrouwenmagazine Eva exclusief voor haar abonnees een speciaal VIP-programma. Voor 75 vrouwen was er een exclusieve Minella meets met Kari. Daarnaast brachten Kari en Cody een aantal liederen uplugged ten gehore en werd er genoten van een uitgebreid dinerbuffet. Kortom een geslaagde avond!