Corona-proof

Een evenement organiseren of vergaderen bij De Basiliek: Dat kan, ook in deze Corona-tijd!

Regelmatig krijgen wij de vraag, wat kan er op dit moment allemaal in De Basliek? Het leuke antwoord daarop is eigenlijk nog best veel. Zo mogen wij op dit moment conform de nieuwe richtlijnen van het RIVM en de VRU gewoon groepen ontvangen. Dit komt omdat wij onze locatie optimaal hebben ingericht voor veilig vergaderen of een corona-proof-evenement. Zie hiervoor de foto’s op deze pagina en bekijk dit filmpje:

Even concreet. Naar aanleiding van de maatregelen die vrijdag 18 september 2020 zijn afgekondigd kunnen wij in onze grote zaal groepen tot 225 personen ontvangen, mits het evenement geen feest is en de bezoekers zich aan de maatregelen houden. Als mensen ons evenement als huishouden bezoeken mogen we zelfs 450 mensen ontvangen. Met groepen tot 50 personen kunt u gebruik maken van onze vergader- en trainingszalen. Ook is het ook mogelijk om vanuit al onze ruimtes een live-stream aan te bieden en kunnen wij de catering voor u verzorgen. 

Over al deze mogelijkheden gaan we natuurlijk graag met u in gesprek. Neem hiervoor gerust contact met ons op via contact@basiliekveenendaal.nl of (0318) 209700.