za 7 maart 2020 9:15

Workshops vullen door Hugo Bakker

Kost het werven je veel tijd en energie en zou je dat liever aan de inhoud besteden? Er is een manier om met gemak je workshops te vullen en er veel winst uit te halen; veel meer dan je voor mogelijk houdt; door simpelweg het bewezen concept uit te voeren. Tijdens het LIVE Event leer je hoe jij dit kunt doen zonder dat je het gevoel hebt dat je de hele week aan marketing moet doen of op social media moet zitten.

 

Hier zijn een aantal dingen die je gaat leren:
- Mijn saaie systeem waarmee ik al 7 jaar mijn workshops met gemak vul. En wat te doen als je nog niet weet welke workshop je wilt gaan geven.
- Waar je het beste kunt beginnen als je nog nooit een workshop hebt gegeven. En wat je kunt doen als je al ervaring hebt om te tackelen waar jouw bottle neck zit.
- De 3 oorzaken waardoor je te weinig deelnemers hebt en wat je kunt doen om dit te veranderen.
- Hoe je in 5 seconden iemand kunt duidelijk maken wat je doet en hoe je daarmee iemand enthousiast kunt maken voor je workshop.
- Hoe je meer volgers krijgt en wat je kunt doen als het je maar niet lukt om zichtbaar te worden.
- Hoe je meer overtuigingskracht krijgt op de deelnemers in de zaal waardoor ze beter gaan opletten en meer gaan doen met hetgeen je ze aanreikt.
- Aan het einde van de dag gaan we een oefening doen waardoor je leert wat de werkelijke oorzaak is waardoor er te weinig deelnemers in je workshops zitten.

Zaterdag 7 maart 2020
9.15 uur - Registratie op 1e verdieping
9.45 uur - zaal open
10.00 uur - deel 1 
12.30 uur - lunch
13.30 uur - deel 2 
15.15 uur - pauze
15.45 uur - deel 3 
17.00 uur - afronding

Het seminar is gratis, koffie, thee en lunch betaal je zelf.
Bij je aanmelding betaal je €20,- (ex btw) voor de koffie, thee en de lunch. Het seminar mag je gratis bijwonen. Ook de onkosten voor de zaalhuur, etc. neem ik voor mijn rekening.