do 10 mei 2018 14:00

Vernieuwingsfestival

God is een God van generaties. Als EW willen we verschillende generaties met elkaar verbinden. Iedere generatie heeft een eigen plek en betekenis in Gods koninkrijk. Het Vernieuwingsfestival is een dag waarin de verschillende generaties woorden van God zullen ontvangen.

Woorden van leven en van bestemming. Woorden van herstel en liefde. Woorden vanuit Gods hart voor ons. Voor families, van opa en oma tot en met de jongste telg. En voor gemeenteleden, want ook de gemeente is bedoeld als geestelijke familie, waarin we elkaar geestelijk opvoeden.

Het wordt een dag vol ontmoeting, praktisch onderwijs, aanbidding, getuigenissen en gebed. Een dag waarin elke generatie Gods woorden zal horen. Met naast het hoofdprogramma een eigen programma voor de tieners, voor kinderen van alle leeftijden en crèche voor de allerkleinsten.

Sprekers
Met Hans Maat, Hans Eschbach, Andrew Chapman (UK) en Karim Landoulsi als sprekers belooft het een inspirerende dag te worden. Onder leiding van Erica Duenk zal er een prachtig kinderprogramma zijn en Karim Landoulsi gaat met de tieners aan de slag. ’s Avonds leidt InSalvation ons in aanbidding en is er een tijd van gebed onder leiding van Hans Maat.

Meer informatie op www.vernieuwingsfestival.nl