za 16 maart 2019 20:30

VEENENDAAL LACHT: COMEDY NIGHT XXL is weer terug in de Basiliek en hoe.

STOP DE PERSEN!!! VEENENDAAL LACHT: COMEDY NIGHT XXL is weer terug in de Basiliek en hoe.

Net als de vorige editie gaan we er ook deze editie weer een feestje van maken. We hebben een knaller van een line-up geregeld. Met comedians uit Engeland en Nederland gaan we deze editie internationaal.
LET OP! De show is Engels en Nederlands gesproken. Voor de geen die bang zijn dat ze het niet zullen volgen. De Engelse comedians hebben vaker in Nederland opgetreden en zijn zeer verstaanbaar. 
Duik mee in de fascinerende wereld van stand-up comedy en trakteer jezelf op een te gek avondje uit. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen comedians en een MC u een geweldige avond uit.

Laat ons u weer verassen met al het comedy talent dat er in Nederland is.

DE LINE-UP IS ER 1 OM VAN TE SMULLEN…….

MC: WESTSAID (NL)
De MC/Presentator deze avond is weer de immer charmante WestSaid oftewel Said el Hassnaoui. Said is 1 van de meest optredende MC van Nederland en België en zal ook deze avond ervoor zorgen voor de sfeer. "Multitalent WestSaid is voormalig ICFU Talent Award en Comedy Slam winnaar. Zijn optredens laten zien waarom hij deze overwinningen terecht behaald heeft. Met zijn energieke en enthousiaste manier van vertellen zet hij onze lachspieren blijvend op scherp" - Ugenda

BOB SLAYER (UK)
Bob Slayer was voormalig tourmanager van wereldberoemde bands en artiesten. Van de wereld afreizen met verschillende bands naar comedian is wellicht niet iets wat je snel ziet gebeuren maar hij deed het en zeker niet onverdiend. Hij heeft ondertussen een arsenaal aan prijzen gewonnen en met zijn laatste show (2018) 'Bob Slayer is Bob Slayer' scoorde hij 5 en 4 sterren reviews op het allergrootste comedy festival ter wereld in Edinburgh Schotland.

SIDNEY SCHMELTZ (NL)
Sidney is razend populair onder de jongeren! Door zijn regelmatige voorkomen bij Pownews creëert hij een enorme aanhang. De diverse interviews (en later ook een eigen item bij Powned) werden goed bekeken, evenals zijn vlogs! Daarnaast maakt hij ook eigen muziek tracks met
bijbehorende videoclips in Sidney-stijl (meer dan een miljoen keer bekeken) en is hij tegenwoordig ook stand-up comedian en hard aan het try-outen voor zijn cabaretshow: Hooggeleid!
Sidney Schmeltz is een optreden vol entertainment en energie!

VINCENT GEERS (NL)
Vincent Geers speelt al meer dan 20 jaar als stand-up comedian en behoort tot 1 van de beste comedians van Nederland. Hij is een van de vaste spelers van het Comedy café Amsterdam en won in 2007 de jury en de publieksprijs van het Cameretten festival. Naast dat hij zelf speelt is
hij ook regisseur en schrijver voor vele bekende TV en theaterprogramma's. Zo is hij bijvoorbeeld 1 van de schrijvers van de Roast op comedy central werkt hij aan het huidige RTL4 programma 'is er een dokter in de zaal? 'met Phillipe Geubels.

ADAM FIELDS (UK)
Is de grappigste Britse comedian gevestigd in Nederland. Zijn stand-up uitvoeringen zijn doorspekt met spontane humor en schizofrene sprongen in andere persoonlijkheden. Een levendige en visuele strip met goed gemaakte routines die consequent hard en snel lachen veroorzaken.
Adam heeft gewerkt met de grootste namen in de mondiale comedy wereld en speelt regelmatig als voorprogramma act wanneer er in Nederland weer een top Amerikaans of Engelse comedian in de Ziggo dome of AFAS live komen optreden tijdens hun wereld tournee.

ERIC VAN DER WOUDE (NL)
Eric is een gortdroge comedian waar iedereen van houdt. Hij boeit van begin tot eind en laat je krom liggen van het lachen. Hij is winnaar van de Culture Comedy Award en dat niet voor niets. Heeft op Lowlands opgetreden en was op TV te zien in het programma The Comedy Factory.
Kortom niet zomaar iemand.