wo 21 juni 2017 13:30

VBW Ondernemerscongres 2017 - De Bloemist in de nieuwe winkelstraat

Wil jij antwoord op vragen als: Hoe ontwikkelt de winkelstraat zich in de komende jaren? Hoe verandert het koopgedrag van jouw klanten? En welke online kansen liggen er voor bloemisten? 

Dan wil je het VBW-Ondernemerscongres op 21 juni niet missen! Het thema is ‘De bloemist in de nieuwe winkelstraat’ en het wordt een inspirerende bijeenkomst die jou helpt om je als ondernemer te versterken. Want als bloemist heb je niet alleen vakkennis nodig; het is vooral cruciaal dat je weet hoe je de komende jaren jouw winkel moet positioneren in een sterk veranderende markt.

Clicks & bricks 

Tijdens het congres duik je daarom in de wereld van ‘clicks en bricks’ en ontdek je hoe online en offline elkaar kunnen versterken in jouw winkel. Topsprekers nemen je mee in de verschillen in koopgedrag tussen bestaande en nieuwe kopers, prijs- en kwaliteitkopers, en jongeren en ouderen. We staan stil bij het maken van keuzes: bij welke (type) bloemisten wil de consument in de toekomst kopen en welke keuzes en kansen horen daarbij?