do 7 september 2017

EW There is More Leiders conferentie

There is More! 2017

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 september 2017 zal de tweede There is More leidersconferentie plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. ‘Op weg naar een krachtige bediening’ is het doel van drie dagen bijbels en theologisch onderwijs, ruimte om ervaring op te doen met het bijzondere werk van de Geest en persoonlijk gebed. Want er ís meer!

Een conferentie voor leiders in kerken, christelijke organisaties, het bedrijfsleven of het publieke domein. Voor jou als je verlangt naar méér van de Geest in je persoonlijke leven en je bediening. Voor jou als je je wilt inzetten voor geestelijke vernieuwing in de kerk en voor Gods missie in deze wereld. Voor jou als je ons verlangen deelt naar een kerk waarin Jezus Christus centraal staat en die zich stelt onder directe regie van de Heilige Geest. 

Dr. Randy Clark (Global Awakening) en Dr. Sam Storms (Desiring God / The Gospel Coalition) zijn de hoofdsprekers. Beiden kennen een lange staat van dienst en een krachtige bediening van Woord en Geest. We zien uit naar deze drie bijzondere dagen en wat de vrucht zal zijn in de kerk en voor Nederland.

Tickets bestellen