do 18 oktober 2018 9:00

EW There is More 2018

Kom Heilige Geest, vernieuw uw kerk, vernieuw mijn leven! We hebben in Nederland hartstochtelijk méér van de Heilige Geest nodig. Herken jij dat verlangen? Kom naar There is More van 18 – 20 oktober 2018 in De Basiliek in Veenendaal, voor meer zalving, kracht en gaven van de Heilige Geest.

Op There is More ontmoeten protestantse, evangelische, charismatische en katholieke christenen elkaar in een gedeeld verlangen naar herleving van de (plaatselijke) kerk. Als Evangelisch Werkverband organiseren we deze conferentie vanuit een sterke affiniteit met onze protestantse achtergrond en in het bijzonder de Protestantse Kerk in Nederland. Vorige conferenties hebben geleid tot nieuwe roepingen, doorbraken in persoonlijk geloof, vernieuwing in de prediking, herstel en genezing, bevrijding en tot nieuwe groei in plaatselijke kerken en in denominaties.

Sprekers
Hoofdsprekers dit jaar zijn de Vineyard voorganger en evangelist Robby Dawkins, Dr. Sam Storms (Gospel Coalition / Desiring God), gepromoveerd theoloog en schrijver van vele boeken én senior pastor van de grote Bridgeway church in Oklahoma City en David Wagner van Fathers Heart Ministries. Tenslotte spreekt ook Hans Maat (Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk) die tevens initiatiefnemer is van There is More!. We verwachten opnieuw een krachtige conferentie waar christenen uit heel Nederland, Belgié en omringende landen bij elkaar komen om samen méér te ontvangen.