zo 30 september 2018 17:00

Swing-In met de Leger des Heils Amsterdam Staff Band en Gerald & Nelinda Troost

Verrassende reis voor muziekland

Voor iedereen die van muziek en reizen houdt, is de Swing-In in de Basiliek van Veenendaal op 30 september 2018 een must. Tijdens deze verrassende avond zullen de Amsterdam Staff Band (ASB) van het Leger des Heils en Gerald en Nelinda Troost u meenemen op een ongekend originele reis door gospelland. Een uniek eenmalig concert voor het hele gezin dat u zeker niet mag missen!

Tijdens deze swingende zangavond zullen verschillende muziekstijlen samen komen. Het repertoire van de Amsterdam Staff Band, bevat een boodschap die is gebaseerd op het Evangelie van Jezus Christus en Zijn liefde voor deze wereld. Maandelijks reist de band het land door om op verschillende locaties concerten te geven en samenkomsten te begeleiden. De ASB bestaat uit topmuzikanten, die allemaal actief zijn in een lokaal Leger des Heils korps (kerk). Ook maakt de Band geregeld tours naar het buitenland, waarbij landen als Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Engeland, Schotland, Ierland, Noord-Ierland, Tsjechië, België, Canada en de Verenigde Staten werden bezocht. Alle leden geven vanuit hun persoonlijk geloof in God invulling aan hun muzikaliteit. De band staat onder leiding van Olaf Ritman, afkomstig uit Ede en betrokken bij Leger des Heils korps Valleistreek.

Gerald en Nelinda Troost nemen u mee in de wereld van de ‘pure Nederlandse gospelmuziek’. “Wij geloven dat het prachtig is om vanaf een podium te getuigen en te inspireren om de dynamiek van een leven met God helemaal te ontdekken.” Gerald verzorgt als pianist, zanger en componist (met of zonder voltallige begeleidingsband) optredens in het hele land. Nelinda is vooral bekend door haar prominente rol binnen de Sing-In Praiseband. Maandelijks verzorgt zij met haar band de muzikale omlijsting van de Sing-In diensten in De Basiliek in Veenendaal.

Als bezoeker van de Swing-In wordt u meegenomen op een muzikale reis tot eer van God en tot uitbreiding van Zijn Koninkrijk. En natuurlijk zal er samen gezongen worden, want geloven is ook meedoen en meebeleven!

U bent op zondag 30 september 2018 van harte welkom in de Basiliek te Veenendaal.