za 15 april 2017 20:00

Stille Zaterdag met Ralph van Manen, Gerald Troost en Bram Rebergen

 

Stille Zaterdag met Gerald Troost, Ralph van Manen en Bram Rebergen

Op Stille Zaterdag 15 april 2017 bent u van harte welkom in De Basiliek in Veenendaal voor een bijzondere avond. Op deze bijzondere dag tussen Goede Vrijdag en Pasen is er ruimte voor sfeervolle muziek, songs met inhoud, overdenking en ontspanning. Dat alles komt samen op deze avond in intieme setting!

Gerald Troost en Ralph van Manen geven een intiem concert met prachtige luisterliedjes en spreker Bram Rebergen zal inspirerend spreken over het thema Stille Zaterdag. Gerald, Ralph en Bram zijn allen getogen in Veenendaal en zullen er samen een passende en warme avond van maken.

Bram Rebergen is directeur van Youth for Christ Nederland, maar daarnaast een veelgevraagd spreker door heel het land (van EO-jongerendag tot kerkdiensten tot festivals) en schrijver. In zijn verhalen wordt altijd de relatie gelegd met het leven van elke dag en vaak schuurt hij, met kritische blik, langs onderwerpen die veel mensen niet durven aan te snijden. En bovenal altijd inspirerend.

Gerald Troost en Ralph van Manen hebben beiden hun sporen meer dan verdiend in de muziekwereld.

Gerald Troost is een veelzijdig artiest, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef, veelal Nederlandstalig, en optrad op o.a. de EO-Jongerendag en het Flevo-Festival, maar ook veel kleinere sfeervolle concerten gaf (onder anderen zijn regelmatig terugkerende Valentijnsconcerten zijn befaamd). Zijn teksten en muziek komen altijd dichtbij en weten mensen te raken.

Ralph van Manen werd beroemd in binnen-en buitenland o.a. met grote hits als Testify to Love en Stay Close. Vorig jaar zat hij 25 jaar in het vak en trad hij o.a. nog op tijdens het concert van Michael W. Smith in Ahoy. Op dit moment produceert en schrijft hij veel muziek voor anderen, maar is hij ook actief met de close-harmony-groep Company of Fools, waarmee hij binnenkort het eerste album uitbrengt.

  • Aanvang 20 uur (zaal open 19.30 uur)
  • Zitplaatsen / vrije zit
  • Tickets kosten Euro 10,--