do 19 september 2019 19:30

Rotary Wereldavond

Een avondvullend programma met cabaret, stand-up comedy, spoken word en muziek. Met medewerking van grote en kleine namen zoals Jacob Spoelstra, Noortje and friends, Carmina Ludicra, Adam Fields en Luan Buleshkaj. Presentatie is in handen van standup comedian Marieke Peper.

De opbrengst is ten behoeve van Dierenkampje de Dragonder van Stichting Buitenzorg.

Buitenzorg organiseert met enthousiaste vrijwilligers leuke en gezellige activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Wat in 1994 begon als een klein initiatief is inmiddels niet meer weg te denken uit de Veenendaalse samenleving. Dankzij de trouwe inzet van de meer dan 100 vrijwilligers genieten de bezoekers van vele activiteiten. Naast de oude locatie aan het Ruisseveen heeft stichting Buitenzorg sinds 2016 ook het beheer over Dierenkampje de Dragonder. De gebouwen waren verouderd en voldeden niet meer aan de eisen van deze tijd. Daarom gaat Dierenkamp de Dragonder op de schop! Stichting Buitenzorg Dragonder gaat hier nieuwe dierenverblijven en een theeschenkerij bouwen. Ook wordt er een belevingstuin aangelegd. Dit met als doelstelling om dagbesteding te gaan realiseren voor mensen met een verstandelijke beperking.

De Rotary Wereldavond heeft dit fantastische initiatief omarmt. De volledige opbrengst van deze avond zal ten goede komen aan de nieuwbouw op het Dierenkampje De Dragonder. Een fantastische ontmoetingsplek midden in een groene oase waar iedereen een wandeling kan maken, de dieren kan bezoeken en iets kan komen drinken in het theehuis.