vr 12 mei 2017 20:00

Power to the Mama's met Eveline Cocu en Cocky Drost

Eveline Cocu en Cocky Drost op eerste MAMA event voor moeders in De Basiliek

Moeders verdienen respect. Of het nu de opvoeding is, een huishouden, een baan of een relatie; mama’s hebben een druk bestaan met unieke uitdagingen. Daniëlle Koudijs begon daarom een blog voor christelijke moeders: ‘Power to the Mama’s’.  De oprechte verhalen over moeder zijn, genieten, het leven en geloven bleken populair. Op 12 mei wordt het eenjarig jubileum gevierd met het MAMA event in de Basiliek in Veenendaal: een feestelijke avond in de aanloop naar moederdag, met muziek en lezingen van onder andere Eveline Cocu en Cocky Drost.

Het MAMA event van ‘Power to the Mama’s viert niet alleen het eenjarig bestaan van het blog www.powertothemamas.nl maar ook een mijlpaal in het aantal volgers op Facebook (3000+). Het is bedoeld om moeders een gezellige, ontspannen avond uit te bezorgen en, even zonder kinderen, inspiratie op te doen met andere mama’s. Een traktatie voor alle moeders, in de aanloop naar moederdag!

De Basiliek is op vrijdagavond 12 mei 2017 het decor voor ontmoeting, een hapje en drankje en een gevarieerd programma waar het thema ‘liefde’ als een rode draad doorheen loopt.

  • Naast aanbidding is er live muziek van Eveline Cocu. Deze ervaren zangeres bracht een paar jaar geleden haar album ‘Stop Rewind Play’ uit, dat prompt beloond werd met een Zilveren Duif award. Eveline is een muzikale duizendpoot en neemt je moeiteloos mee langs pop, gospel, soul en worship.
  • Cocky Drost verzorgt op het MAMA event een lezing over liefde in je relatie. Een relatie hebben is natuurlijk geweldig. Maar het schijnt nogal niet mee te vallen om de liefde ook te onderhouden in de drukte van je leven waarin je al van alles moet. Hoe zorg jij ervoor dat je als moeder in verbinding blijft met de mensen waar jij van houdt? Hoe zorg je ervoor dat je energie put uit je relatie? Cocky neemt je mee naar een feest van herkenning en laat je met een lach nadenken en praten over de liefde.
  • Daniëlle Koudijs, oprichtster en blogger van ‘Power to the Mama’s, geeft ook een lezing op 12 mei. Zij deelt verhalen en ervaringen die ze verwerkte in haar schrijfsels.

Kaarten voor het MAMA event kosten €12,50 per stuk, excl. reserveringskosten maar inclusief 1 catering munt, en zijn te reserveren op deze website.

  • ‘Power to the Mama’s’ presenteert: het MAMA event
  • met: Eveline Cocu, Cocky Drost, Daniëlle Koudijs
  • Vrijdag 12 mei 2017
  • Aanvang: 20.00 uur
  • De Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal