do 3 oktober 2019 13:00

Pluimvee-relatiedag

Op 3 oktober zal alweer de 7e editie van de Pluimveerelatiedag plaatsvinden. Elk jaar organiseren Pluimveehouderij en LTO Nederland / NOP gezamenlijk dit evenement. Dit jaar zal het plaatsvinden in de Basiliek in Veenendaal. Het thema dat dit jaar centraal staat luidt: "Prijs versus waarde: De kansen in de markt".

De intensieve veehouderij ondervindt een blijvende druk uit maatschappij en politiek. Wil je als pluimveehouder blijven produceren dan zal dit onder bepaalde voorwaarden van o.a. de markt zijn. Dit brengt natuurlijk ook verschillende kansen met zich mee. Gezien de hoeveelheid die de Nederlandse Pluimveehouderij voor internationale markt produceert zijn zowel de Nationale als Internationale ontwikkelingen van belang hoe je morgen in je eigen stal staat.

Welke investering moet je doen om te mogen blijven produceren voor de markt en een goede prijs te behouden. Is deze investering het wel waard? Of kun je op andere manieren beter investeren?

Of uw nu werkt met leghennen, vleeskuikens of vermeerderingsdieren elke pluimveehouder heeft in meer of mindere mate te maken met druk uit de markt. Hoe verzeker je jezelf van een goede uitgangssituatie om optimale resultaten te behalen? Tijdens de zevende Pluimveerelatiedag krijg je handvatten om in te springen op de ontwikkelingen in de markt zodat je goed kunt blijven produceren met een gunstige prijs.