vr 11 maart 2016 20:00

Pink Floyd Project

Op 11 maart verwelkomen we in de Basiliek een concert van Pink Floyd Project.
Een avondvullend concert met Durga McBroom zelf en ook o.a. Bert Heerink.

De doelgroep voor Pink Floyd is wereldwijd nog steeds erg groot. Pink Floyd Project heeft als TributeBand Durga Mc Broom in haar gelederen. Je kunt niet dichterbij de echte Pink Floyd komen!

Dit is volgens fans dan ook de show die je als Pink Floyd liefhebber gezien moet hebben. Nog nooit eerder was zo’n groots opgezette Pink Floyd show te zien in de grote Nederlandse theaters.

Durga Mc Broom tourde de laatste 2 wereldtours met Pink Floyd én deed mee met diverse solotours van David Gilmour. Tevens is ze te horen op The Endless River, het laatste album van Pink Floyd. Het album van Pink Floyd verscheen in november 2014 en heeft in veel landen de nummer 1 positie in de albumcharts bereikt.

De show 'Ultimate Echoes' met Durga is een muzikale reis door het sprookjeslandschap van Pink Floyd. Zo’n 25 songs uit het totale oeuvre, dus ook van het nieuwe album The Endless River, komen in twee sets en een toegift aan bod. Volgens vele Pink Floyd fans is Pink Floyd Project het beste wat je kan krijgen als 'Floyd' liefhebber.

Pink Floyd Project showfacts:
- Grote lichtshow & Quadrafonisch geluid.
- Special laser-video, visuals & effects.
- 2.5 uur durende show.
- Twaalfkoppige band incl zanger Bert Heerink & Durga Mc Broom.
- Kinderkoor uit de regio i.s.m. Stichting Kids Rights