za 9 december 2017 13:30

Michael Pilarczyk - Persoonlijk Meesterschap

PERSOONLIJK MEESTERSCHAP

Persoonlijk Meesterschap bepaalt in je leven wat je zult bereiken, op elk gebied: zakelijk, spiritueel, in je relaties, sociaal en financieel. Persoonlijk Meesterschap wordt bepaald door je energieniveau, je mindset en de kwaliteit van je communicatie. Ik stel je vooral vragen om je bewust te maken waarom je doet wat je doet en waarom je denkt zoals je denkt. Ontdek wie je werkelijk bent. Word de beste versie van jezelf en Leef Je Mooiste Leven!

POSITIEVE LEVENSHOUDING

Ik hoor mensen geregeld zeggen: “Ik blijf positief denken en ik hoop.” Positief denken en hopen is niet voldoende. Je levenshouding moet positief zijn. Positief denken is hopen dat iets vanzelf goed komt, positief Zijn is actie ondernemen en zorgen dat het goed komt. Welke invloed hebben je gedachten op je dagelijks leven en laat jij je afleiden door angst en twijfel? Hoe ga je om met je gezondheid? Heb je voldoende energie? Hoe ga je om met andere mensen en situaties? Sta je in je eigen kracht? Wat zijn de dromen die je wilt waarmaken?

DE BESTE VERSIE VAN JEZELF

Om de beste versie van jezelf te worden, dien je eerst te weten waar je nu staat. Vanuit dat begin kun je aan jezelf werken. Een grandioos en gelukkig leven is het resultaat van volhardende toewijding, waarbij je permanent werkt aan de verbetering van de acht elementen van jouw leven. Deze acht elementen noem ik de piramide van levenskunst. Tijdens deze workshop maak je de balans op van je leven op dit moment en zul je direct ontdekken welke gebieden je dient te verbeteren.

HOOG ENERGIENIVEAU

Negativiteit en stress kost energie. Geestelijke moeheid is de belangrijkste oorzaak van een laag energieniveau. Een laag energieniveau leidt vaak tot emotionele schommelingen, angst en twijfel. Hoe hoger je energieniveau, des te efficiënter functioneren je lichaam en geest.

“Welk doel je ook stelt en hoe mooi je plannen ook zijn, het wordt nooit iets als je jezelf niet ontwikkelt en als je niet volledig in je eigen kracht staat. Jezelf gelukkig en voldaan voelen is het resultaat van persoonlijke ontwikkeling.”

LEEF VANUIT JE KRACHT

We willen allemaal een gelukkig, gezond en succesvol leven. Daarvoor moeten we in balans zijn, in onze kracht staan en helderheid hebben waar we mee bezig zijn. Dan pas kunnen wij ons leven een zinvolle invulling geven.

Na de workshop Persoonlijk Meesterschap zul je een helder beeld hebben van welke dingen jij in je leven wilt veranderen én ik geef je praktische tips hoe je direct hier actie op kunt ondernemen. Leef je mooiste leven!

 

Waar en wanneer vindt Persoonlijk Meesterschap plaats?

Data: 9 december. Ontvangst vanaf 12.45 uur, in de Basiliek, Veenendaal

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop begint om 13.30 en duurt tot 17.15.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Iedereen die graag meer uit het leven wil halen. Het is een introductie van Michael over mindset, levenskunst en hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven.