vr 5 oktober 2018 20:00

Mercy Ships

Op vrijdagavond 5 oktober 2018, exact 40 jaar geleden dat de Anastasis werd aangekocht, komen we samen in de Basiliek in Veenendaal. Onder grote dankbaarheid blikken we niet alleen terug, maar ook de toekomst in. Voor nog meer impact, hoop en genezing in de levens van de allerarmsten in Afrika. Met volle kracht vooruit!

Het belooft een vol en veelzijdig programma te worden! We zijn enthousiast en dankbaar dat de volgende artiesten meewerken aan het jubileumevent:

Joke Buis
Joke Buis is zangeres. Ze heeft meerdere cd’s uitgebracht zoals Sing over me, Johannes de Heer (studioversie) en Kerst bij Joke Buis. Regelmatig is ze te horen bij Groot Nieuws Radio. Tijdens de avond zal ze verschillende liederen ten gehore brengen. Kijk voor meer informatie op www.jokebuis.nl. 

Gert van der Vijver
Gert is zandkunstenaar. Als geen ander weet hij mensen te verrassen met zijn inspirerende zandtekeningen. Tijdens de avond zal hij het werk van Mercy Ships op een unieke wijze naar voren brengen. Meer informatie op www.zandkunstenaar.nl. 

Dywel Braaf
Dywel Braaf (20) is een bijzonder, jong en getalenteerde pianist. Daarnaast is hij een liefhebber van Bach. Dywel: “Ik heb dit talent van God gekregen en ik dien God met heel mijn hart en met alle muziek die ik maak, geef ik Hem de eer. Hij staat centraal in mijn leven.”

Special guest: Carys Parker
Carys Parker, dochter van Mercy Ships chirurg dr. Gary Parker, heeft tot haar 18e aan boord gewoond en vertelt op deze avond haar unieke verhaal. In het afgelopen jaar liep ze op de Africa Mercy stage als geestelijk verzorger. Daarnaast vlogde ze er vrolijk op los. Bekijk hier haar video's. 

Zaal open vanaf 19:30 uur
Aanvang om 20:00 uur
Verwacht einde rond 22:00 uur

Het is een gratis evenement, maar in verband met de organisatie is aanmelden wel verplicht.