vr 17 maart 2017 20:00

Martin Smith en band

Martin Smith (voormalig zanger van Delirious) geeft met zijn band een spetterend concert in Veenendaal. Martin Smith heeft een onuitwisbare stempel op de wereld van de aanbiddingsmuziek gedrukt. Hij schreef liederen als ‘I Could Sing Of Your Love Forever’ en ‘Majesty’ die dankzij Delirious de wereld over gingen.

Soms eindigen dingen anders dan verwacht: dit geldt zeker ook voor Martin Smith. Na twee decennia lang een microfoon vast te hebben gehouden en menigten uit hun dak te laten gaan met de populaire band Delirious? stopte hij als leadzanger in 2009. Een geweldig avontuur met (onder meer) Dove Awards en Grammy nominaties tot gevolg leek daarmee definitief afgesloten.

Smith schreef vele geliefde aanbiddingsliederen. Daarnaast heeft hij met CompassionArt aanbiddingsleiders van over de hele wereld samengebracht om hun tijd en talent gratis beschikbaar te stellen. De drive voor dat werk komt vanzelf bij de zanger: hij roept mensen op om een ‘stem’ te worden voor hen die geen stem hebben. Vandaag de dag ligt er weer een nieuw, moedig, fris en spannend avontuur voor zijn voeten, een avontuur dat hem in maart naar Veenendaal brengt.

Zaal open vanaf 19.00 uur, het betreft een concert met zitplaatsen.