za 15 oktober 2022 14:30

Make Some Noise Kids

Ze worden vaak gezien als de christelijke Kinderen voor Kinderen. Een project wat enkele jaren geleden begon als probeersel is uitgegroeid tot een razend populaire kindergroep. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal weet Make Some Noise Kids (MSNK) steeds meer kinderen aan zich te binden. Met trots mogen we aankondigen dat er weer liveshows van deze groep aan zitten te komen.

10 livehows:
Wie eerder een show van deze groep heeft bezocht kan het be-amen, stilzitten is onmogelijk en kinderen komen oren en ogen te kort. Met supergave liedje weet MSNK het evangelie op een moderne manier aansprekend te maken voor kinderen. In 2022 zullen er maar liefst 9 liveshows in Nederland worden gegeven. Daarnaast komt er ook een liveshow in België.  Deze shows zijn uitermate geschikt om vrienden en vriendinnen mee naar toe te nemen die niet gelovig zijn.

Bezoek:
Zingen en dansen jouw kids ook zo graag op de muziek van MSNK? dan is dit zeker een aanrader. Veel bekende MSNK liedjes zullen voorbij komen en de vaste hosts Tim en Adrienne zullen de liveshows presenteren. Alle liveshows zullen in de middag plaats vinden waardoor alle leeftijden dit spektakel kunnen meemaken.