za 9 november 2019 15:00

Make Some Noise Kids Liveshow 2019

Make Some Noise Kids ‘Artiest van het Jaar’  bij Zilveren Duif Awards en presenteert nieuwe liveshows! Dat Make Some Noise Kids duizenden kinderen aan het dansen en zingen krijgen, was al duidelijk bij de afgelopen liveshows. Toch kwam het laatste nieuws nog een beetje als een verrassing. Make Some Noise Kids is bij de Zilveren Duif Awards door het publiek gekozen tot Artiest van het jaar! Die opsteker nemen ze mee op weg naar een nieuwe serie liveshows, later dit jaar.

Het publiek mocht dit jaar bij de Zilveren Duif Awards bepalen wie Artiest van het jaar werd door een stem uit te brengen. Make Some Noise Kids kwam daarbij als winnaar uit de bus. Een groep van MSNK was, samen met oprichters Laurens Post en Klaasjan Leenheer, aanwezig op het gala om niet alleen de prijs in ontvangst te nemen, maar ook een heuse flashmob te verzorgen. Het smaakt allemaal naar meer, en dat komt dan ook later dit jaar. Dan staat een serie nieuwe liveshows te wachten.

De liveshows van Make Some Noise Kids zijn stoer, spectaculair en vol energie. Stil zitten is écht onmogelijk! Wat dacht je van  ‘Het allerleukste liedje’, ‘Een heel goed liedje is dit niet’ en ‘Zo happy’? Ze komen allemaal voorbij en natuurlijk zullen presentatoren Tim en Adriënne alles weer in goede banen leiden. Maar na de show is het nog niet afgelopen: je kunt een dansworkshop volgen bij de choreografe van MSNK, popcorn eten of een poging wagen om een rol te krijgen in de nieuwe videoclip van Make Some Noise Kids. 

Deze liveshows zijn heel geschikt om vrienden en vriendinnen mee naar toe te nemen.