vr 6 augustus 2021 20:00

Love Revolution presents Zomerse Tuintour

Stel je voor: een warme zomeravond, een mooie groep mensen en eindelijk weer samen zingen en van een concert genieten! En dat alles onder genot van een hapje, een drankje en de ondergaande zon in een sfeervolle setting. Hoe tof! Samen met zangeres Eline Edens en pianist William van Barneveld komt Hanne de Vries deze zomer opnieuw naar De Basiliek. Voor een mooie avond in de buitenlucht. Vol muziek, aanbidding, gesprekken en inspiratie. Zorg dat je er bij bent!

Op vrijdag 6 augustus 2021 geven Hanne de Vries en Eline Edens een openlucht-aanbiddingsconcert op het parkeerdek van de Basiliek! Bij slecht weer zal het worden verplaatst naar de Grote Zaal van de Basiliek, uiteraard conform de richtlijnen van het RIVM. Nu maatregelen weer worden versoepeld vond Hanne de Vries het een goed moment om weer op te gaan treden, en dit keer in de buitenlucht! Daarom gaan ze op Zomerse Tuin Tour en zullen tijdens deze reeks openluchtconcerten ook Veenendaal aandoen. Op de veilige 1,5 meter afstand én in de buitenlucht organiseren we een openlucht-aanbiddingsconcert, waar Hanne en Eline zullen optreden. Ze zullen de samenzang begeleiden en een inspirerende boodschap delen.

Over Love Revolution
De Zomerse Tuintour 2021 wordt georganiseerd door Love Revolution, de stichting van Hanne de Vries. Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. We gaan letterlijk de grenzen over door concerten te geven vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien willen we grenzen over als het gaat om denkkaders, omdat we geloven in inclusiviteit en in een God die groter is.