do 20 juni 2019 17:00

Groundwork - Living Lightly event

Voluit leven zonder op te branden!

Veel mensen raken opgebrand door werk, gezin of – jawel – kerk. Te veel als je het aan psycholoog Michelle van Dusseldorp vraagt. Tijdens Living Lightly: Beat the burn-out neemt ze je mee langs de processen die een rol spelen bij dit complexe en hardnekkige fenomeen. Met lessen over gezond werken, gezond leven en gezond geloven. Prettig als houvast voor wie leeft of werkt met iemand die opgebrand is. Enhoopvol voor iedereen die het zelf al eens doormaakte of bang is er niet aan te kunnen ontkomen.

Psychologie Meets Theologie 
Ruim 3 uur inspiratie, inclusief een lichte maaltijd
- Krijg inzicht in de burn-outproblematiek anno 2019. Waarom is die eigenlijk zo groot? Is er niet gewoon iets 'mis' met de millennials en de veertigers van nu?; 
- Leer over nieuwe inzichten uit de neurowetenschap; 
- Bekijk het burn-outprobleem vanuit de theologie en ontdek welke concrete handvatten de bijbel ons biedt. 

Michelle van Dusseldorp
Psycholoog & hoofdspreker Living Lightly
Als geboren Nieuw-Zeelandse raakte Michelle gefascineerd door het hoge aantal Nederlanders dat na verloop van tijd opgebrand raakt. Michelle is psycholoog, spreker en oprichter van Groundwork, een trainings- en opleidingsinstituut. Tijdens Living Lightly benadert ze het burn-outprobleem vanuit de principes van de christelijke integratieve therapie.

Matthijn Buwalda
Muzikale gastheer tijdens Living Lightly
Als zanger en (lied)schrijver vertelt Matthijn het verhaal van doodgewone mensen in het perspectief van Gods grote verhaal. Over onderweg zijn, dwalen, zoeken en gevonden worden. In Matthijns herkenbare, hoopvolle liedjes proef je ook iets van zijn eigen zoektocht naar lichter leren leven.