za 11 juli 2015 10:00

Kinderfestival

Basiliek Kinderfestival op 11 juli 2015

Op zaterdag 11 juli viert de Basiliek in Veenendaal dat de zomervakantie is begonnen. Vanaf 10 uur opent het zalencentrum haar deuren voor het allereerste Basiliek Kinderfestival, speciaal voor kinderen van 3 tot 12 jaar en de feestelijke dag duurt tot 16.00 uur.

De grote concertzaal wordt omgetoverd tot springkussenparadijs (met spektakel voor alle leeftijden!!  Denk aan een zeephelling, springkussens, spijkerbroekhangen, spellen etc etc. Dit alles in nauwe samenwerking met Sporttotaal Veenendaal), de kleine zaal wordt een echte kinderbios, inclusief popcorn en heerlijke suikerspinnen. Overal in de Basiliek wordt gezellig geknutseld, geschminkt, gesmuld of gespeeld. Buiten staat een echte poffertjeskraam en er rijdt een huifkar voor wie zin heeft in een ritje.

In de stijlvolle foyer kunnen ouders rustig een kopje koffie (of iets anders) drinken, een krantje lezen of een grote-mensen-kleurplaat kleuren aan de gezellige leestafel. Voedende moeders kunnen terecht in de stilteruimte en voor baby’s en peuters is er indien gewenst opvang in één van de crèches die het gebouw rijk is (Euro 2,50 per kind).
De bar is de hele dag geopend voor drankjes en diverse versnaperingen of een eenvoudige lunch.

De toegang is voor volwassenen en kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen van 3 tot 12 jaar betalen Euro7,50. Dit bedrag is genoeg om onbeperkt deel te mogen nemen aan alle activiteiten en is inclusief 3x limonade. Betalen kan aan de deur, met pin of contant.

Let op: Vroegboekers betalen slechts Euro 7,- per kaartje èn krijgen  ook nog extra een gratis portie popcorn of suikerspin! Reserveren kan tot woensdag 8 juli. Stuur hiervoor een mailtje naar:

rianne@basiliekveenendaal.nl

met daarin vermeld uw naam, telefoonnummer en het gewenste aantal kaartjes.

Partners:
www.sporttotaal.nl

www.huifkartochtxanthos.nl

http://www.cateringgroep.nl