vr 18 november 2016 20:00

Killer Queen (featuring Patrick Myers)

Europe’s premium Queen tribute

25e sterfjaar Freddy Mercury - november 2016

VRIJDAG 18 november a.s. - De Basiliek Veenendaal. - Bohemian Rhapsody, I Want to Break Free, We are the Champions, We Will Rock You en Somebody to Love.  Zomaar een greep uit de vele mega hits van Queen een van de beste rockbands allertijden! 

Als eerbetoon aan Freddie Mercury én Queen komt de uit de UK afkomstige groep KILLER QUEEN voor een paar exclusieve shows naar Nederland en als echte liefhebber van Queen mag je deze 2 uur durende show niet missen! 

Het is alsof Freddie Mercury met Patrick Myers weer in levende lijven op het podium staat. KILLER QUEEN brengt in een ijzersterke show een ode aan de man die in november 2016 precies 25 jaar geleden overleed. 

KILLER QUEEN SHOWFACTS

KILLER QUEEN werd opgericht in 1993 In 1999 werd Killer Queen uitgeroepen tot "World-wide Best Tribute Band” en werden ze zelfs door Bob Geldof gevraagd om Queen te vertegenwoordigen voor hét Tribute LiveAid concert. Na een Russische tour in 1999 keerde de band terug naar Engeland om de prijs voor “Beste tribute band ter wereld ’ in ontvangst te nemen.

Killer Queen heeft samengewerkt met o.a. Queen’s Roger Taylor, Brian May én Monseratte Caballe. De band scoorde een nummer één hit toen hen in 2001 werd gevraagd Queen’s “The Real Life’ opnieuw uit te brengen samen met Fatboy Slim, in 2005 én 2009 speelde Killer Queen Sportpaleis Ahoy in Rotterdam vol.

De gelijkenis van zanger Patrick Myers en Freddie Mercury is ronduit beangstigend te noemen. De flamboyante ster die tijdens zijn live-optredens de show wist te stelen met zijn excentrieke verschijning, lijkt opnieuw tot leven te zijn gebracht. Dit alles maakt van KILLER QUEEN één van de meest toonaangevende Queen look-alike en sound-alike tribute bands

Hoewel de wereld nooit meer Queen zal zien met de grote Freddie Mercury, zal KILLER QUEEN met adembenemende precisie laten zien wat het handelsmerk was van 's werelds grootste rockband QUEEN was! 

Dit bijzondere  concert mag u niet missen!