za 17 december 2022 20:00

Kerstconcert Adrian Snell 'Where There Is Love, There Is Hope'

"Ik zal niet meer zoveel tijd laten verstrijken voor ik weer naar Nederland kom" beloofde de Britse zanger Adrian Snell bij zijn recente tour hier. Daar liet hij geen gras over groeien. Op 17 december keert hij terug voor een éénmalig concert in De Basiliek in Veenendaal met als titel 'Where There Is Love, There Is Hope'. Hij speelt, met een intieme band, repertoire uit zijn hele loopbaan wat aansluit op kerst. 

Het eenmalige optreden van Adrian Snell zal de sfeer van een theaterconcert hebben. Ditmaal geen koor en grootse omlijsting. Adrian wordt intiem begeleid door de band die enthousiaste reacties krijg bij de recente tour: Frank van Essen, Luca Genta en Rineke de Wit. Met hun bijdrage is het een avond lang genieten van muziek als bron van veel verhalen. En verhalen heeft Snell genoeg! Tijdens het concert passeren bekende liedjes de revue, inclusief nieuw werk van 'Kintsugi' en verschillende songs die het kerstverhaal belichten op een verrassende manier. 
Adrian Snell schreef zijn themawerk 'The Virgin' met een lied als 'The Promise' ruim 40 jaar geleden. Op zijn nieuwste album 'Kintsugi: The Art Of Precious Scars' zingt hij nog steeds over die vervulde belofte (en de hoop die het geeft) in liedjes als 'Where There Is Love, There Is Hope', 'Come Soon' en 'The World To Come'. Vier de belofte van kerst met Adrian Snell op 17 december: een éénmalig intiem concert met muzikale ondersteuning door Frank van Essen, Luca Genta en Rineke de Wit. Dit mag je niet missen!

Aanvang 20.00 uur
Deuren open 19.00 uur