wo 28 december 2016 20:00

Kerst met De Kast

Een mooi meeslepend muziekprogramma voor de hele familie,  dat warmte brengt in de steeds korter wordende dagen naar de sfeervolle Kersttijd toe, met de bekendste popband van het Noorden: De Kast!

Zanger/frontman Syb van der Ploeg: “Onze ‘25 jaar Op de planken’ tour was een prachtig muzikaal hoogtepunt waar we  samen met het publiek van hebben genoten. Daarom willen we aan een  traditie gaan werken en daarbij iedere keer een toonaangevende gast uit de muziekwereld uitnodigen om dit met ons mee te vieren”.

​Een twee keer zestig minuten durend programma,  met naast de mooiste hits van De Kast óók een selectie van speciaal voor dit programma geselecteerde Kerstsongs gebracht in soms een traditioneel en dan weer in een ‘De Kast-jasje’. Iedere voorstelling zal er een ‘special guest’ dit mooie programma samen met de De Kast extra komen ‘inkleuren’. In de Basiliek zal de gastrol zijn weggelegd voor niemand minder dan Iris Kroes, die we allemaal nog kennen van haar overwinning in The Voice of Holland met haar karakteristieke harp. En ook Peter Cook van de jaren '70 - formatie Greenfield and Cook geeft acte de prescense, de soul die hij aan meerstemmigheid kan meegeven komt juist tijdens zo'n kerstconcert uitstekend tot hun recht!

De heren van de Kast hebben er zin in om ook dit seizoen  samen met hun bezoekers er een onvergetelijke avond van te maken met  ‘Kerst rond de Kast’.

Met ‘special guests’ Iris Kroes en Peter Cook