vr 29 oktober 2021 20:00

John Denver Tribute

Tot onze spijt zijn wij genoodzaakt de John Denver Tribute door Ralph van Manen / Country Roads op 17 oktober 2020 te verplaatsen naar 2021. Binnen de huidige regelgeving en ontwikkelingen rond Covid19 is het helaas niet toegestaan en mogelijk om dit concert doorgang te laten vinden. Dit ondanks dat we het volledig binnen de tot vorige week geldende corona-regels konden verzorgen en er klaar voor waren. De aanscherping van de regels van vorige week, maakte het echter toch onhaalbaar. We hebben vorige week op alle manieren gekeken en  overlegd wat er wel en niet kon, maar de mogelijkheid voor dit concert is er helaas niet binnen de huidige situatie. We vinden het heel vervelend en keken er net als u erg naar uit dit concert te mogen ontvangen in De Basiliek. Maar er komen vast en zeker weer andere tijden en wat in het vat zit verzuurt niet!

Het concert zal worden verplaatst naar zaterdag 29 oktober 2021 om 20.00 uur. Uw ticket blijft geldig en we hopen van harte u op de nieuwe datum te mogen ontvangen.

 

Country Roads is het nieuwe project van Ralph van Manen. Samen met o.a. Wim Rebergen stortte hij zich op het repertoire van John Denver. Op 29 oktober 2021 ontvangen we dit Denver-concert in De Basiliek!

De mannen van Country Roads zeggen  hierover: Liefde, pijn, verlangen, hoop, dromen, verbondenheid,  recht en onrecht, natuur, vrijheid, wijdsheid, thuiskomen… Een veelheid van thema’s, waar John Denver in zijn songs over zingt. De man had veel te vertellen. Zijn liedjes gaan ergens over. Hij gaf uitdrukking aan zijn gevoel door erover te zingen. Daar waar woorden tekort schieten, raakt muziek de juiste snaar.

 En dat is nu precies wat ons zo aanspreekt in de muziek van deze legendarische zanger.

 Een leven in liedjes, waar iedereen zich op één of andere manier aan kan spiegelen.

 Met contrasten, ups en downs, highlights en tegenslagen, maar uiteindelijk met een duidelijke boodschap, waar ook wij in geloven: 
Love is everywhere!

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang 20.00 uur
Zitplaatsen (vrije zit)

De zaal wordt volledig corona-proof ingericht en zo maken we een grote huiskamer in de Grote Zaal van De Basiliek voor een intiem aanvoelend concert. Van dit concert worden live-opnamen gemaakt (audio en video).