vr 30 oktober 2020 8:30

Grace + Faith conferentie met Andrew Wommack

DEZE CONFERENTIE VERVALT!

De Grace + Faith conferentie komt terug, met live onderwijs van Andrew Wommack! Je wordt meegenomen naar een dieper begrip van Gods hart voor jou, als het Woord van God – puur en ‘recht gesneden’ – wordt onderwezen door deze krachtige Bijbelleraar Met de focus op het Woord van God, zullen we Gods waarheden in het oog krijgen en leren om ze praktisch in ons dagelijks leven toe te passen. Steeds weer horen we getuigenissen van Gods voorziening op velerlei gebieden; mensen worden genezen en vrij gezet! Jezus leeft, en Hij is aan het werk in Zijn Lichaam vandaag. De conferentie belooft een levensveranderende ervaring te worden, in de verwachting dat het beste nog gaat komen!

Wat kan je verwachten tijdens de Grace+Faith conferentie: 
- Krachtig onderwijs vanuit het Woord van God door Andrew Wommack; 
- Aanbidding met Charlie & Jill Leblanc en hun band; 
- Verschillende seminars, o.a. over studeren aan Charis Bible College. 

  •  

Deze één-daagse Grace+Faith conferentie start op de ochtend van vrijdag 30 oktober 2020, en zal tot ongeveer 22.00 uur doorgaan. De zaal gaat ’s morgens om 08:30 uur open. Voor meer informatie bezoek de website: www.andrewwommack.nl of bel via 035 533 88 75.

Kom, samen met ons en vele anderen, naar de Basiliek te Veenendaal op 30 oktober 2020.

Het kabinet heeft de maatregelen om het Corona virus te bestrijden verlengd tot 1 september 2020. Eén van die maatregelen is het verbieden van alle evenementen. Indien er verdere maatregelen komen die gevolgen hebben voor de Grace+Faith 2020 conferentie zullen wij u daarover informeren.