wo 30 mei 2018 18:00

Grace & Faith conferentie met Andrew Wommack

Op 30 en 31 mei organiseren Andrew Wommack Ministries Nederland (AWM) en Charis Bible College Nederland (Charis) een conferentie in de Basiliek in Veenendaal met hoofdspreker Andrew Wommack en gastspreker Duane Sheriff. ‘Grace And Faith’ is het thema van de conferentie. In Nederland is Andrew vooral bekend door ‘The Gospel Truth’ uitzendingen op Family7. Hij heeft veel boeken geschreven en online studies gepubliceerd. De basis van zijn onderwijs is altijd de liefde en genade van God; de kracht die door Gods Geest aan ons als christenen is gegeven, omdat wij geloven in Jezus Christus, Gods Zoon.

In het nieuwste in Nederlands vertaalde boek van Andrew: ‘Living in God’s best’, beschrijft hij het leven vanuit genade door geloof; het is leven vanuit redding, genezing, bevrijding, welzijn en voorspoed. Een supergoed en heerlijk leven met Jezus, wat Jezus nu direct voor iedereen klaar heeft liggen als je in Hem gelooft. Andrew weet de Bijbel op een duidelijke en verrassende manier uit te leggen en is op 30 en 31 mei dus ‘live’ in Veenendaal.

Andrew is wereldwijd een zeer geliefd spreker. Ook in Nederland trekt hij veel bezoekers, in 2014 werd de conferentie in Leiderdorp door duizenden bezocht. Duane Sheriff is senior voorganger van Victory Life Church in Durant, Oklahoma. Hij is gezegend met een overvloed aan openbaringen, die gaan stromen als hij het Woord deelt wat God in zijn hart gelegd heeft en hij de mensen bedient.

AWM en Charis bevelen de komende conferentie ook van harte aan. De conferentie biedt veel onderwijsmomenten voorafgegaan door aanbidding en ontmoeting. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot napraten en gebed. Op 31 mei bestaat het middagprogramma uit een gevarieerd aanbod van workshops.

Datum en tijd:
30 mei 2018: 17:30 uur zaal open, 18:00 uur start programma
31 mei 2018: 08:00 uur zaal open, 08:00 uur start programma
31 mei 2018: 17:30 uur zaal open, 18:00 uur start programma