za 12 mei 2018 14:00

Gospelfeest voor de hele familie

Het feest biedt een aantrekkelijk en swingend programma voor de hele familie met black gospelsongs van verschillende koren en soloartiesten. Het programma is geinspireerd op de gospelcultuur waarin saamhorigheid en verbinding centraal staan. Niet alleen de aanstekelijke muziek en de muziekbeleving, maar ook de hapjes, drankjes, de aankleding en decoraties ademen een bijzondere sfeer van samenzijn.

Solisten en koren
Bekende solisten doen mee, waaronder Pearl Jozefzoon en Dwight Dissels (o.a. bekend van The voice of Holland) en Sharon Kips (winnaar van het RTL 4-programma X Factor).

De solisten worden afgewisseld met de blackgospelkoren G-Roots , 4 Gospel en het Inspirational  Community Gospel Choir. Een ervaren LIVE band zorgt voor een swingende begeleiding.

Kinder gospelkoor
Niet alleen volwassenen, ook kinderen maken deel uit van het gevarieerde programma. Speciaal voor dit muzikale familiefeest is een gospelkoor opgericht van kinderen uit de omgeving van Veenendaal. Het koor van kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar heeft onder leiding van een professionele gospelzangeres, repertoire voorbereid dat tijdens het gospelfeest te beluisteren is. Wil je meezingen in het koor? Meld je dan aan via: https://g-roots.nl/childrens-gospel-choir/ 

Toegang
Het gospelfeest wordt georganiseerd in de foyer en de grote zaal van De Basiliek te Veenendaal. Het feest begint om 14.00 uur en zal om 17.00 uur afgelopen zijn.