vr 13 oktober 2017 20:00

Gerald Troost - Witte Vlag

De nieuwe cd van gospelzanger Gerald Troost heeft als titel: ‘Witte vlag'. De cd neemt je mee in een eerlijk en persoonlijk proces van loslaten en vertrouwen. Hoe leer je in een onzekere wereld je eigen agenda los te laten en God te vertrouwen? Een mooi voorbeeld is het liedje ‘Al die tijd naar u verlangd’ waarin het verlangen naar innerlijke vrijheid wordt bezongen. Dankzij de bijdrage van cellist Luca Genta is dit lied een van de hoogtepunten van de cd.

Veel uitbundiger is het openingsnummer ‘Hemelhoog', waarin het vakkundige gitaarwerk van Jan Peter Beyersbergen een belangrijke rol speelt.

Voor het eerst waagt de liedschrijver uit Veenendaal zich ook aan een aantal aanbiddingsnummers, die geschikt zijn om in groepen en gemeentes te zingen. We willen je van harte uitnodigen om het concert bij te wonen, waarin Gerald met volledige band zowel de nieuwe cd als bekende oude liedjes ten gehore zal brengen! Er zullen ook special-guests optreden, hun namen volgen later, dat blijft nog even een verrassing, maar zij zullen het concert nog completer maken!

19:00 Pand open
19:30 Zaal open
20:00 Aanvang concert
21:00 Pauze
21:20 Vervolg concert
22:15 Verwacht einde