di 1 november 2022 9:00

Gehandicaptenzorg Fair 2022

Graag nodigen we je uit om deel uit te komen maken van de Gehandicaptenzorg Fair 2022. Hét kennisevenement voor iedereen actief in de Gehandicaptenzorg! De fair wordt speciaal georganiseerd voor de zorgprofessional en biedt naast geaccrediteerde content in de vorm van workshops en masterclasses ook een interactieve beursvloer waar deelnemers terecht voor relevante diensten en de nieuwste producten. De fair is een dag die bedoeld is om met elkaar in contact te komen, want dit is een dag voor en door iedereen in de Gehandicaptenzorg sector.

Tijdens de Gehandicaptenzorg Fair zullen in meer dan 35 sessies en workshops relevante & actuele thema’s worden behandeld waaronder:
Vrijheidsbeperking, Kinderwens en ouderschap, Seksualiteit & intimiteit, Kleinschalig Zorgen, Ouder worden met een beperking (dementie), Grensoverschrijdend gedrag, Leren met een beperking (Gentle Teaching), Voeding en beweging, Vernieuwing en innovatie, Inclusie, Downsyndroom, Autisme, Rouw en verlies, Ontwikkeling en gedrag, Palliatieve zorg bij mensen met een verstandelijke beperking, Psychiatrie, Werkgeluk, Mindfulness, Werkstress, en nog veel meer…