za 16 mei 2020 14:00

Geannuleerd - G-Roots Gospelfeest

Berget Lewis en Ernst en Bobbie komen 16 mei op het multi-cultureel festival Gospelfeest in de Basiliek te Veenendaal. De hoofdact is het kinderkoor Children’s Gospel Choir. Dit is een divers samengesteld gelegenheidskoor met kinderen uit Veenendaal met verschillende achtergronden. 

Gospelfeest is een evenement waarmee de bewoners van Veenendaal en omstreken met elkaar worden verbinden. De kinderen uit Veenendaal leren onder begeleiding van professionele artiesten samen zingen en werken samen om een mooi eindresultaat neer te zetten.

Het Children’s Gospel Choir zal tijdens Gospelfeest optreden en krijgt de kans om samen met de artiesten Berget Lewis en Ernst en Bobbie op het podium te staan en te zingen! Èlk kind is welkom om mee te doen. Wij maken geen onderscheid in huidskleur, achtergrond, muzikaliteit, geloofsovertuiging of iets dergelijks. Diversiteit is de sleutel van het kinderkoor en zo willen we gelijkheid en acceptatie onder kinderen bevorderen.

Kinderen kunnen zich nog aanmelden om mee te doen: https://g-roots.nl/childrens-gospel-choir-2/

----

Beste vrienden,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat het corona virus een grote rol is gaan spelen in Nederland. Uit voorzorg hebben wij daarom besloten om het Gospelfeest voor nu te annuleren en te verschuiven naar een, voor nu nog onbekende, datum. Wij vinden dit heel jammer, maar het is voor nu het meest verstandige om te doen, denkend aan de gezondheid en veiligheid van onze artiesten en onze gasten! Onze excuses voor dit ongemak en wellicht tot snel! ♥

Team Gospelfeest