vr 10 mei 2019 9:30

Florence Nightingale Fair 2019

Op vrijdag 7 september 2018 heeft de eerste editie van de Florence Nightingale Fair plaatsgevonden in de Basiliek te Veenendaal. Goed nieuws, want in mei 2019 organiseren wij de tweede editie van de Florence Nightingale Fair! Vanwege het grote succes van de eerste editie van hét verpleegkundige festival bieden wij jou nu alvast een Earlybird ticket aan, vanaf slechts €21,95. Ben jij er volgend jaar (weer) bij?!

De Fair is een evenement voor en door zorgprofessionals. Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de zorg voorbij. Daarnaast wordt de Florence Nightingale publieksprijs uitgereikt aan de zorgprofessional die afgelopen jaar iets bijzonders heeft bewerkstelligd. Bezoekers ervaren deze fair als een waar festival en krijgen de kans om diverse workshops en masterclasses te volgen en kunnen daarnaast genieten van muziek, theater en de lekkerste hapjes van diverse foodtrucks. Het evenement werd dit jaar afgetrapt door niemand minder dan Tom van ’t Hek en verpleegkundige, blogger en schrijver Tommie Niessen. 

Kies uit meer dan 50 workshops en masterclasses
Tijdens de Florence Nightingale Fair kun jij je eigen workshopschema samenstellen met keuze uit meer dan 50 activiteiten. Zo kunnen deelnemers aan de Fair kiezen uit diverse landschappen, waaronder Dementiezorg, Verpleeghuiszorg, Thuiszorg, E-Health, Carrière en Wijkverpleging. In de diverse landschappen delen meerdere sprekers met verschillende achtergronden hun kennis en ervaringen in de vorm van trainingen en workshops.

Praktijkhuis
Er is een mobile skills lab aanwezig waar praktijkhandelingen kunnen worden opgefrist. Hier verbeter jij jouw verpleegkundig handelen. 

360 graden beursvloer
Laat je inspireren op de interactieve beursvloer waar beleving centraal staat. De beursvloer zal meer dan 60 stands bevatten, waaronder een expo waar men een blik in de toekomst van de zorg kan werpen.

Florence Nightingale Award
De dag wordt afgesloten met de uitreiking van de Florence Nightingale publieksprijs. Deze wordt uitgereikt aan een zorgprofessional die volgens zijn of haar directe collega’s een bijzondere prestatie heeft geleverd. Nominaties kunnen ingediend worden door een motivatie te sturen naar hartvoorzorg@verpleegkundigecongressen.nl.

Een educatief dagje uit voor jou en je collega’s: bemachtig nu jouw tickets!
Graag nodigen we je uit om deel uit te komen maken van de Florence Nightingale Fair 2019, hét festival voor verpleegkundige! Blijf op de hoogte en schrijf je nu in voor de nieuwsbrief.

De Fair is geaccrediteerd voor 5 punten door de Accreditatiecommissie Kwaliteitsregister V&V & Register Zorgprofessionals

Blijf ook via Facebook op de hoogte van alle ontwikkelingen van de Fair en het programma.