vr 30 november 2018 18:30

Feest van Sinterklaas

Gezellige middag voor jong en oud vol zang, dans, muziek en pepernoten!

 

Er is er één jarig, Hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat is…uhm…tja.. Gelukkig is Tuukje, de nieuwe assistent van de Sint, ook aanwezig op dit feestje. Zij zorgt ervoor dat het allemaal in goede banen loopt. Hoewel? Ze doet in elk geval haar best! Want het is een vol programma vandaag: er zijn workshops en pieten en pepernoten. Je kunt zingen, dansen, muziek maken en schilderen. Natuurlijk is Sinterklaas er ook. Maar om wiens verjaardag ging het nou ook alweer?

Voor broertjes en zusjes jonger dan 4 jaar is het mogelijk om i.p.v. een voorstellingskaartje, een kaartje voor de crèche te kopen. Er is plaats in de crèche voor maximaal 75 kinderen per voorstelling. Het totale programma duurt ongeveer 75 minuten. De crèche opent een half uur voor aanvang.

Het Feest van Sinterklaas is een initiatief van De Basiliek en Theater De Lampegiet, met voor de randprogrammering diverse culturele verenigingen en lokale ondernemers. Een gedeelte van de opbrengsten van het evenement wordt geschonken aan de diverse meewerkende culturele verenigingen, die de participatie aan cultuuronderwijs in Veenendaal bevorderen.