ma 10 april 2017 19:30

FeelGood Modeshow

Feel Good is een format welke lokale stichtingen en/of verenigingen letterlijk en figuurlijk een podium geeft om meer aandacht te krijgen en dit ook te kunnen vasthouden.

Wij verzorgen een volledige dag voor de deelnemers die hier veel enthousiasme en plezier van hebben met aansluitend een modeshow verzorgd door de deelnemers met natuurlijk een groot aanschouwend publiek (circa 1000 bezoekers).

Feel Good heeft buiten het ophalen van een opbrengst t.b.v. een vooraf bepaald doel ook het streven om taboes te doorbreken en mensen met een beperking op een andere manier onder de aandacht brengen. Niet zielig, maar in juist een bevoorrechte pose, als model op de catwalk, duidelijk met plezier voor deelnemer en publiek. Op deze manier willen wij inspireren en verwonderen.

2017, wordt onze 12e editie. En na 12,5 jaar FeelGood gaan we stoppen. 

Een weloverwogen beslissing, die goed voelt en daar draait het om bij FeelGood. De mensen en het evenement verdienen het om nog lang over na te praten en daarom stoppen wij op ons ultieme hoogtepunt. Wij stoppen uiteraard niet zonder nog 1 keer FeelGood naar het ultieme hoogtepunt te brengen op 10 april 2017. Met de nodige emotie, maar met ongelofelijk veel trots nemen wij die avond met een diepe buiging afscheid en bedanken wij nog één keer het publiek, alle deelnemers, vrijwilligers en onze sponsoren.

Het beloofd een avond vol plezier, entertainment en spektakel te worden met alle hoogtepunten van 12,5 jaar FeelGood.

Tot ziens op 10 april 2017.