vr 7 oktober 2022 20:00

EVA's jubileumfeest

Komt allen tezamen! We willen heel graag samen met jou Eva’s 25-jarig jubileum vieren met een groots concert. Op 7 oktober 2022 zorgen onder meer gospelkoor G-Roots onder leiding van Jennefer Zichem, Dwight Dissels en Remko Harms voor een swingend feest in De Basiliek in Veenendaal. Een repertoire van soul, blackgospel, Nederlandstalige opwekking en de Psalmen: dit fantastische concert wil je niet missen! 

Eva-hoofdredacteur Griëtte Vonck: “Eva is jarig en mijlpalen moet je vieren. Daarom ben ik ook zo blij dat we dit muzikale jubileumfeest organiseren ter ere van ons 25-jarig jubileum. Met heel bijzondere optredens van artiesten als Dwight Dissels, G-Roots en Remko Harms wordt het een feest waar je bij wilt zijn. Een echt avondje uit! Inclusief feestelijke dresscode.” 

Muziek heeft in de Eva-geschiedenis altijd een heel belangrijke rol gespeeld. Door middel van verschillende concerten, optredens van worshipbands en zelfs een heuse muzikale theatervoorstelling. Dé manier om te vieren, en onze dankbaarheid te uiten dat we 25 jaar bestaan, moest dan ook wel samenkomen in een groots jubileumfeest. En daar hoor jij bij. Want zonder jou geen Eva. Dus kom en laten we samen luisteren, zingen, aanbidden en het leven vieren, in de gloria!