za 6 mei 2017 20:00

Ernie Haase & Signature Sound - Hymns / Happy People

Ernie Haase & Signature Sound geven ‘Hymns / Happy People’ optreden met orkest Music4Christ en koor United4Christ
 

Er is maar één zangkwartet dat gospels, praise & worship en de traditie van southern gospel zo aanstekelijk weet te maken, en dat is Ernie Haase & Signature Sound. Het Nederlandse publiek heeft de Amerikaanse groep in haar hart gesloten en verwelkomde ze al meerdere keren op Hollandse podia. In 2017 keren Ernie Haase & Signature Sound terug; ditmaal naar de Basiliek in Veenendaal met hun gloednieuwe programma ‘Hymns / Happy People’ en met medewerking van het Nederlandse orkest Music4Christ en het koor United4Christ.

Ernie Haase & Signature Sound verdiende haar sporen in de zogeheten ‘Gaither’ muziekfamilie. De groep maakte deel uit van diverse ‘Homecoming’ video’s, maar bleek daarbuiten ook een breder publiek aan te spreken. Dat komt ongetwijfeld door het enthousiasme waarmee het kwartet (vaak traditionele) liedjes nieuw leven inblaast! Bezoekers van de sing-in op Opwekking 2015 werden aangenaam verrast door de bijdrage van de groep. Dat zal eens te meer blijken bij het eerstvolgende concert in Nederland, waar Ernie Haase & Signature Sound bekende hymns zingen op hun karakteristieke manier.

Bovendien staat het optreden in het teken van de nieuwe muziek van het album ‘Happy People’. Zo brengt de groep traditie, plezier en vakmanschap samen op het podium!

Tijdens het optreden zal Ernie Haase & Signature Sound bijgestaan worden door een orkest (Music4Christ) en het koor United4Christ. Beiden staan onder leiding van Aad Contze. United4Christ heeft al verschillende artiesten uit binnen- en buitenland begeleid bij optredens. Het koor werkt aan haar eerste cd, die rond de jaarwisseling uit zal komen.