do 3 november 2016 12:30

Duurzaam Ondernemen Event

Locatie: De Basiliek

Dat steeds meer ondernemers daadwerkelijk inhoud willen geven aan Duurzaamheid in hun bedrijfsvoering, bewijst de derde editie van het Duurzaam Ondernemen Event. Nadat er vorig jaar al een sterke stijging in zowel standhouders als in bezoekers geregistreerd werd, verwacht de organisatie op 3 november a.s. een nog grotere toeloop van regionale ondernemers in De Basiliek in Veenendaal. 

Hoor en zie wat een aantal standhouders er over zeggen!

Op de beursvloer staat onder andere de WEpod! Dit is uw kans om deze werledvermaarde, zelfrijdende aurto met eigen ogen te bekijken. 

Programma donderdag 3 november 2016:

12.30 - 13.30 Inloop, lunch en bezoek beursvloer
13.30 - 13.35 Opening DOE 2016
13.35 - 13.50 Paneldiscussie met sprekers
14.00 - 15.00 Gastspreker Anne-Marie Rakhorst
15.00 - 16.00 Gastspreker Arash Aazami
16.00 - 18.00 Bezoek beursvloer en netwerkborrel

Locatie: De Basiliek, Veenendaal. 

Arash Aazami (1977), half Perzisch, half Nederlands, en opgegroeid in West-Afrika, is ondernemer en systeeminnovator. Hij legde zich toe op het ontwikkelen van radicaal vernieuwende businessmodellen en richtte in 2010 ’s werelds eerste energiebedrijf op dat meer verdient naarmate het minder hoeft te leveren. Zijn “Path to Zero” verwierf internationale belangstelling toen het in 2014 in de prijzen viel bij MIT, en wordt op dit ogenblik geadopteerd door verschillende leidende energieconcerns.

Anne-Marie Rakhorst is ondernemer, investeerder en publicist op het gebied van duurzaamheid, onder andere als initiatiefnemer en eigenaar van het onafhankelijke platform Duurzaamheid.nl. In 2000 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het jaar. Vanaf dat moment is ze een veelgevraagd spreker voor congressen en evenementen waar de thema's circulair ondernemen, duurzame (stedelijke) leefomgeving, de energietransitie, innovatie en duurzaam geld centraal staan.

Het plenaire gedeelte wordt in goede banen geleid door dagvoorzitter Mari Carmen Oudendijk, die onder andere televisieprogramma’s voor ondernemers presenteert bij RTV Utrecht.

Deze klinkende namen worden aangevuld met een interessante en afwisselende beursvloer, waar allerlei mooie initiatieven en innovaties op het gebied van Duurzaamheid worden gepresenteerd. Deze zijn vooral praktisch toepasbaar, waardoor ze aansluiten bij het thema ‘Maak duurzaamheid werkend’. De beursvloer is ook de plek waar ideeën worden uitgewisseld en netwerken worden gecreëerd.

Het Duurzaam Ondernemen Event is een gezamenlijk initiatief van Ondernemend Veenendaal, BedrijvenKring Veenendaal en gemeente Veenendaal.