za 5 november 2022 20:30

De Edwin Evers Band komt naar Veenendaal!

Op 26 november 2021 zouden wij u welkom hebben mogen heten in De Basiliek voor een concert van de Edwin Evers band. Helaas liep dat door de corona regels wat anders, maar we zijn blij u te mogen melden dat we inmiddels een nieuwe datum bekend mogen maken. Op zaterdag 5 november 2022 is het zover, dan zullen de klanken van de Edwin Evers band onze Grote Zaal vullen. We hopen uiteraard dat u er ook bij bent om hiervan te genieten, uw huidige ticket is gewoon geldig voor deze nieuwe datum.

------------

Wat krijg je als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band! Wat 17 jaar geleden begonnen als gelegenheidsband voor het radioprogramma Evers Staat op, zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de top van de Nederlandse muziek. De ontketende live-reputatie snelde de band al snel vooruit en na enige tijd schitterden ze op tv als begeleidingsband bij diverse grote TV-shows.  Van daaruit gingen ze touren langs theaters, zalen en festivals. En steeds met groot succes!

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter drums en microfoon, brengt een verzameling hits uit de jaren ’80 en ’90 en ook uit deze tijd. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Voor 1 ding staan ze garant: Het wordt feest!

Pand open: 19.30 uur
Zaal open: 20.00 uur

Aanvang concert: 20.30 uur 
Einde concert: +/- 22.15 uur

Staanplaatsen zijn beneden in de zaal.