vr 26 november 2021 20:30

De Edwin Evers Band komt naar Veenendaal!

CONCERT VERPLAATST!

Heel graag hadden wij u op 26 november ontvangen bij De Basiliek voor het concert van de Edwin Evers Band. Naar aanleiding van de verscherpte Corona-maatregelen, heeft het management van de Edwin Evers Band echter toch moeten besluiten het concert te verplaatsen. Een optreden van de Edwin Evers band vraagt om een sta-concert-achtige setting. Binnen de huidige maatregelen zouden we iedereen op een vaste zitplaats moeten placeren.  De band geeft aan dat dit de beleving van het concert niet optimaal maakt en vindt de show ongeschikt voor alleen vaste zitplaatsen. Daarom heeft men besloten de hele tour toch te annuleren, zo ook het concert in De Basiliek. In overleg zal er een nieuwe datum worden gekozen in 2022. Uw kaarten worden automatisch doorgezet naar deze nieuwe datum. Zodra deze datum bekend is zullen wij u hier uiteraard over informeren. 

-------------------

Wat krijg je als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band

Wat 17 jaar geleden begonnen als gelegenheidsband voor het radioprogramma Evers Staat op, zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de top van de Nederlandse muziek. De ontketende live-reputatie snelde de band al snel vooruit en na enige tijd schitterden ze op tv als begeleidingsband bij diverse grote TV-shows.  Van daaruit gingen ze touren langs theaters, zalen en festivals. En steeds met groot succes!

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter drums en microfoon, brengt een verzameling hits uit de jaren ’80 en ’90 en ook uit deze tijd. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Voor 1 ding staan ze garant: Het wordt feest!

Pand open: 19.30 uur
Zaal open: 20.00 uur

Aanvang concert: 20.30 uur 
Einde concert: +/- 22.15 uur

Staanplaatsen zijn beneden in de zaal.

Coronamaatregelen:
Om uw bezoek prettig en veilig te laten verlopen, volgt de Basiliek de richtlijnen van de overheid / RIVM. Voor toegang tot een evenement heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. Gebruik hiervoor de CoronaCheck-app. Kijk voor meer informatie op onze speciale informatiepagina. Wij wensen u een mooi concert toe!