ma 31 december 2018 14:30

Chinees Nationaal Circus

Op oudejaarsdag 2018 in de Basiliek: het Chinees Nationaal Circus. Spectaculairder kun je het jaar niet afsluiten! Ongelooflijke acrobatiek in een betoverend spel van licht, kleur en geluid. Een avontuurlijke duik in de fascinerende wereld van een eeuwenoude cultuur, waarbij de eenheid van lichaam en geest  tot topprestaties leidt. Vol trots presenteren wij de nieuwste show van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus. The Great Wall.

Een grote groep topartiesten uit China brengt een show van artistiek zeer hoog niveau met uitzonderlijke acts, waarmee zij op internationale concoursen diverse keren de eerste prijs in de wacht sleepten. Het geheel wordt ingebed in een verhaallijn waardoor het met de typische Chinese muziek een grote totaalshow wordt.

Vergelijkbaar met een Chinese musical. We leren wat van de Chinese cultuur en samenleving, we zien mooie beelden van China en we volgen de ongelooflijke vliegensvlugge acties van deze bijzondere mensen met hun prachtige bewegingen. Gelardeerd met humor door clowns die steeds terug komen tussen de acts, is het circus een afwisselend groot spektakel voor jong en oud!

Zitplaatsen:
1e rang:  voorste plaatsen
2e rang: overige zitplaatsen
Binnen de rangen is vrije zit.

Prijzen:
1e rang: € 27,50  per ticket
2e rang:  € 19,00  per ticket
Excl. reserveringskosten