do 16 januari 2020 16:00

CBMC Nieuwjaarsbijeenkomst

Jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van CBMC in op 16 januari 2020. Met inspiratie, ontmoeting, heerlijk eten, getuigenissen en meer!

Van harte welkom op de 'oerhollandse' nieuwjaarsbijeenkomst van CBMC op 16 januari 2020 bij de Basiliek in Veenendaal.

Inspiratie door Wim Kater - Directeur CBMC en Tiemen van Dijk - CEO van Visscher-Caravelle. 

Tiemen van Dijk is CEO van Visscher Caravelle, een wereldwijde eerstelijnsleverancier van textiele en TPE Automatten in vier continenten. Het doel is om middels het zakendoen zinvolle verbindingen te leggen en goede relaties te bouwen met medewerkers, zakelijke partners en de samenlevingen waarin Visscher Caravelle werkt. Door deze verbindingen is een natuurlijke groei zichtbaar binnen het bedrijf. Het is zijn streven om een positieve impact te hebben binnen de automotive industrie. 

Tiemen gelooft in Jezus & de Bijbelse principes die Hij onderwezen heeft, en de groeikrachtprincipes die God in de natuur heeft gelegd. Binnen Visscher Caravelle probeert Tiemen deze principes handen en voeten te geven en een omgeving te creëren waarin groeikracht ontdekt en ontwikkeld kan worden. Hierdoor krijgen medewerkers en betrokken relaties ruimte om zichzelf optimaal te ontplooien. Er ontstaat meer energie, plezier, groei en creativiteit. De organisatie en alle betrokkenen groeien als een ecosysteem vanzelf en voorspoedig, doordat de ondergrond en aandacht goed is. 

Programma
16:00 - 17:00 - Inloop + Netwerken
17:00 - 18:30 - Officieel programma
18:30 - 21:00 - Stamppot Buffet 

Toegang - Gratis voor CBMC leden | Niet-leden betalen €50,-

Kosten Buffet - Extra en All- in lidmaatschap GRATIS

Kosten Buffet - ZZP & Normaal lidmaatschap €25,-