ma 20 november 2017 20:00

Business Event Veenendaal

Network Business Events organiseert een jaarlijks terugkerend regionaal evenement waarbij de ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’ verkozen wordt.

 

Door verbinden van regionale bedrijven samen met partijen als ondernemersorganisaties en bedrijvenkringen in een gemeente of regio ontstaat een optimaal platform waarbinnen het ondernemerschap gezien, gewaardeerd en gestimuleerd wordt. Bedrijven die zich onderscheiden door bijvoorbeeld innovatie, maatschappelijk ondernemen of regionale betrokkenheid vormen inspiratie voor de vitaliteit van het lokale ondernemerschap .

Dit brede draagvlak wordt vergroot door participatie van landelijke ondernemersverenigingen als VNO-NCW.

 

Het aandragen en beoordelen van potentiële kandidaten voor de nominatie gebeurt door vertegenwoordigers uit betrokken partijen. Binnen dit proces faciliteert en ondersteunt Network Business Events de meetings, informatievoorziening, communicatie en het feestelijke hoogtepunt:

 

Het Business Event. Alle genomineerden zijn winnaars! In een sfeervolle setting worden alle genomineerden op professionele en boeiende wijze gepresenteerd. De voorzitter van de Jurycommissie maakt uiteindelijk bekend welke ondernemer met een prachtige award naar huis gaat. Na afloop van de presentatie ontmoeten alle gasten elkaar op het netwerkplaza.

Contacten leggen, relaties verdiepen, netwerken, genieten van culinaire versnaperingen: alles samengebracht in een ambiance waarin relevante partijen elkaar ontmoeten.

In een tijd waarin creativiteit en innovatie ingrediënten zijn voor hedendaags succesvol ondernemerschap, is optimale samenwerking een must.

 

Het Business Event is hiervoor het perfecte platform.