za 18 januari 2020 10:00

Bitja Vrouwendag

Vanaf het ontstaan van Stichting Bitja op 14 september 2010, hebben we al 9 vrouwendagen mogen organiseren, waarvan de laatste 3 keer in de Basiliek in Veenendaal (Wiltonstraat 56). Het aantal vrouwen die komen, is enorm gegroeid. We hopen nu 1.000 vrouwen te mogen verwelkomen.

Ook in 2020 zullen we hier weer een vrouwendag houden en wel op D.V. zaterdag 18 januari 2020.
Dit keer wordt het thema: Ken je Mij?

Vernieuwing
Tien jaar geleden zijn wij begonnen met de vrouwendagen. In die tijd waren we een van de weinige vrouwendagen die er georganiseerd werden. Inmiddels is er bijna iedere maand wel een vrouwendag te bezoeken in Nederland. Dus wordt het volgens ons tijd voor vernieuwing. Dit jaar houden we dan ook de laatste vrouwendag in deze vorm. We gaan op zoek naar iets nieuws en denken dat we dit gaan doen in de vorm van een aantal avonden per jaar, waarin we ons gaan verdiepen in een onderwerp waar wij vrouwen mee bezig zijn. Op dit moment leggen we het in gebed bij God en wachten we af hoe Hij wil dat het mag gaan worden. Uiteraard houden we jullie hiervan op de hoogte.

Maar zeker de laatste vrouwendag in deze vorm mag je natuurlijk niet missen. En… omdat het de laatste en 10e is, zal dit jaar de vrouwendag GRATIS zijn.

Net als vorig jaar zal er na het ochtendprogramma ruim de tijd zijn om te eten en zal er daarna (op de dag zelf) een keuze gemaakt kunnen worden tussen bijvoorbeeld ontspannen napraten in ons café De Kletskop met je vriendinnen, aan een gespreksgroepje deelnemen voor wat verdieping, een wandeling maken die speciaal rond het thema is uitgezet,je creatief uiten op papier, met pen of potlood en/of je even terugtrekken in onze speciale stilte- en/of gebedsruimte. Uiteraard is er ook dan voor iedereen koffie en thee met iets lekkers. Het middagprogramma zal daarna in de grote zaal plaatsvinden.

Inschrijven
Dit jaar is de dag dus GRATIS.
Maar op het moment dat je jezelf inschrijft is het zo dat wij alles ervoor bestellen en op je komst rekenen. De kosten per persoon liggen rond de 25 euro.
Schrijf je je in, maar kom je niet, jaag je ons dus wel op kosten en dat is uiteraard niet de bedoeling. Kijk dus goed of je kan, voor je jezelf inschrijft.
Uiteraard hopen wij wel dat je erbij bent en je vriendinnen/zussen/moeder/dochter etc. meeneemt.

Je krijgt deze dag alles aangeboden, koffie/thee met wat lekkers in de ochtend, een goodiebag en flesje water op je stoel, een complete lunch inclusief drinken en een toetje, en in de middag opnieuw koffie/thee met iets lekkers.

En…. niet te vergeten…een cadeautje van ons bij het naar huis gaan.
Want we blijven doen wat we altijd doen, namelijk; jullie verwennen, bemoedigen en Gods gastvrijheid laten zien.