za 29 augustus 2015 19:30

Benefietconcert Heleen Koudijs

Op 29 augustus presenteert Heleen Koudijs met een speciale avond in De Basiliek haar nieuwe solo-werk ‘Over Leven’.  De volledige opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

Rondom de muziek worden natuurlijk ook de diverse verhalen gedeeld die tot de liedjes hebben geleid. Kees Kraayenoord, Ralph van Manen, Frank van Essen, Daniel van der Molen, Robert Riekerk en Wim Rebergen (die ook aan het schrijven van de liederen hebben meegewerkt) zijn van de partij om de muziek van ‘Over Leven’ tot haar recht te laten komen.

Met de nieuwe cd en de presentatieavond wordt geld ingezameld voor Living Water Shelter; een project in India waar Heleen & Erik Koudijs de afgelopen jaren bij betrokken raakten en waar diverse liedjes door geïnspireerd zijn. Living Water Shelter zorgt voor woonruimte en dagopvang voor mensen met lichamelijke en verstandelijke beperkingen en voor dakloze ouderen; in dit geval in India. In dit land krijgen deze groepen vaak niet de aandacht en zorg die ze verdienen. Met de opvang van Living Water Shelter is die zorg er wel, en ontdekken de bewoners hoe waardevol ze zijn.

Om het project blijvend te ondersteunen, wordt rondom het presentatieconcert op verschillende manieren geld ingezameld. Wie bijvoorbeeld vaste sponsor wordt van het project voor slechts 5 euro per maand, krijgt de nieuwe cd ‘Over Leven’ gratis mee naar huis.