za 13 januari 2018

Alpha Nederland Trainingsdag 2018

Al langere tijd bestaat bij zowel de teams als bij Alpha Nederland de behoefte aan goede toerusting op het gebied van leiderschap. Daarom zijn we in samenwerking met stichting Opwekking de Global Leadership Summit eXPerience (GLS XP) gestart. Een nieuwe leiderschapstrack op de Alpha Nederland Training. Aan het einde van deze dag heb je concrete tools in handen om het leiderschap rondom je cursus nog beter vorm te geven. 

"We kunnen als leiders meer bereiken dan ik voor mogelijk had gehouden. De bijzonder inspirerende sprekers zijn daar de toonbeelden van. Dat geeft een stimulans om te gaan voor je doel."

- Cursusleider

Deze dag is alleen toegankelijk voor teamleden die vanaf 2015 al een landelijke Alpha Nederland Training hebben bezocht. Een geweldige kans om verder te groeien in leiderschap en visie voor je Alpha, Marriage of Parenting Course. Meld je snel aan, want er zijn maximaal 300 plaatsen beschikbaar (vol = vol)!

Wat je moet weten

De eXPerience bestaat uit drie seminars van inspirerende sprekers die via videoproject te volgen zijn. De onderwerpen en sprekers zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

De kosten voor de Alpha Nederland GLS XP (inclusief lunch, koffie en thee) per persoon zijn afhankelijk van het moment van aanmelden.

  • Bij aanmelden vóór 1 december 2017 betaal je slechts € 30,-* 
  • Vanaf 1 december betaal je € 35,-.
  • Vanaf 1 januari 2018 betaal je € 40,-

*Een dag GLS van Willow Creek kost je normaal € 59,- tot € 79,-.  Nu kun je dus voor de helft van de prijs naar de GLS eXPerience!

"Een leider die je coacht begint waar jij gebleven bent: jij bent niet het plafond, maar hij begint een verdieping hoger."

Meer info en/of opgeven?